De Hobbyvarkenvereniging heeft als doel om informatie over minivarkens te verstrekken, te fungeren als belangenbehartiger voor eigenaars van een minivarken en te bemiddelen voor varkens die een nieuwe plek zoeken. Vaak zoeken mensen via marktplaats naar een nieuwe plek, maar vertellen ons dat geïnteresseerden op het laatste moment afzeggen of ze de indruk hebben dat mensen niet weten waar ze aan beginnen. Wanneer je je varken via ons herplaatst, dan doen wij een eerste selectie om impulsplaatsingen te voorkomen. Daarna koppelen we de geïnteresseerde aan jou en bekijken jullie samen of het tot een goede match kan komen. We rekenen geen vaste kosten voor onze bemiddeling, maar een donatie achteraf is altijd welkom. U kunt hier een donatie doen

Als je een varken wil aanmelden voor herplaatsing hebben we de volgende info nodig, die je ons kunt sturen via een mail naar mail@hobbyvarkenvereniging.nl:

* Actuele en scherpe foto waar het varken helemaal op staat
* Naam
* Leeftijd
* Geslacht (geholpen of niet)
* Korte gedragsomschrijving
* Gewenning aan andere dieren/kinderen

* Heb je een UBN nummer (geld alleen voor NL) en zijn de varkens geregistreerd
* Hoeveel ruimte gewend aan m2 (belangrijk!)
* Woonplaats
* Telefoonnummer

Hobbyvarkenvereniging werkt in Nederland en België en je kunt ons bereiken door te mailen naar mail@hobbyvarkenvereniging.nl

Brutus en Boris

Brutus en Boris

Brutus en Boris zijn twee borgjes van 3 jaar oud en ze wonen buiten in Gouda (ZH). Het duo woont nu op een schoolterrein. De verantwoordelijke docent merkt echter dat Brutus en Boris de wisselingen van verzorgers en kinderen niet prettig vinden. Brutus is nog wel te benaderen, maar Boris kan maar niet wennen aan die wisselingen en blijft afstand houden. We zoeken daarom een plek waar het koppel vaste verzorgers heeft. Kun jij Brutus en Boris een plek bieden? Neem dan contact met ons op!

Olivia en Francine

Olivia en Francine

Olivia en Francine zijn twee zeugen van 3 en 2,5 jaar oud en ze wonen buiten in Ridderkerk (ZH) Olivia is wat gereserveerder dan Francine, die heel sociaal is. Beide dames zijn lief, alleen wil bij Olivia de berigheid nog wel eens opspelen, maar ze reageert goed op de Move The Pig methode. Olivia en Francis zijn gewend aan honden op afstand. Ze zijn op de foto in de rui, maar hebben normaal een volle vacht. Kun jij Olivia en Francis een plek bieden? Neem dan contact met ons op!

Knor en Knar

Knor en Knar

Knor en Knar zijn een borg en zeug van bijna 4 jaar oud en ze wonen buiten in Tubbergen (OV) Knor (de bonte) is slechthorend, maar heeft daar in de praktijk weinig last van. Beiden zijn lief en aanhankelijk en gewend aan kippen en kinderen. Knar kan tijdens haar berigheid wat opdringerig zijn naar Knor, maar die laatste laat zich dat welgevallen. Kun je Knor en Knar een plek bieden? Neem dan contact met ons op!

Piggy en Pumba - gereserveerd

Piggy en Pumba - gereserveerd

Piggy en Pumba zijn twee borgen van 5 jaar oud en ze wonen buiten in Lommel (BE). Piggy en Pumba zijn heel erg handtam en goed te benaderen, ook door vreemden. Pumba is daarbij wel iets terughoudender, maar hij is wel weer de baas over Piggy. Ze zijn gewend aan honden, katten en paarden en ook aan jongere kinderen. Piggy en Pumba zijn gewend aan flinke wei en hebben dat ook op een volgende plek nodig. Kun je Piggy en Pumba een plek bieden? Neem dan contact met ons op!

Roos en Boris

Roos en Boris

Roos en Boris zijn een zeug en borg van 6 jaar oud en ze wonen buiten in Coevorden (DR). Zowel Roos als Boris zijn goed te benaderen en houden ervan om geaaid en geborsteld te worden, dit is ook jarenlang gedaan door kinderen met een beperking. Roos is wat drukker, Boris de rustige van de twee. Ze zijn gewend aan veel verschillende kinderen en verschillende diersoorten. Ze hebben wat overgewicht, maar met een gepast dieet kan dat verholpen worden.

Henkie en Bertus - in noodopvang

Henkie en Bertus - in noodopvang

Henkie en Bertus zijn twee borgen van ongeveer 5 jaar oud en ze verblijven in een tijdelijke noodopvang in Alphen (GD). Beide heren hadden morbide obesitas, maar dankzij de noodopvang zijn ze inmiddels al veel gewicht kwijt. Ze zijn gewend aan schapen, geiten, kippen en konijnen. Nu nog een mooie forever plek! Kun je Henkie en Bertus een plek bieden? Neem dan contact met ons op!

Knor, Knar en Knor

Knor, Knar en Knor

Knor, Knar en Knor zijn twee borgen en één zeug van ongeveer 9 jaar oud en ze wonen buiten in Winterswijk (GE). Het zijn lieve en rustige varkens die probleemloos samenleven met de honden op het terrein (wel gescheiden), ze hebben een flinke lap grond tot hun beschikking en een gezamenlijk hok, wat bij een verhuizing ook mee mag. Kun jij Knor, Knar en Knor een plek bieden? Neem dan contact met ons op!

Moeke en Piet

Moeke en Piet

Moeke en Piet zijn een zeug en borg van 10 en 9 jaar oud en ze wonen buiten in Laag Keppel (GD). Moeke en Piet zijn gewend om echt als varken te leven, ze zijn niet handtam gemaakt, maar je kunt zonder problemen bij ze in de wei. Ze zijn gewend aan paarden en kippen om hen heen, maar leven wel in een aparte wei. Moeke is de moeder van Piet en ze hebben altijd samen geleefd. Je krijgt hok, voerton en trog mogen mee. Kun jij Moeke en Piet een plek bieden? Neem dan contact met ons op!

Rozijntje en Olijfje

Rozijntje en Olijfje

Rozijntje en Olijfje zijn twee Kunekune zeugen van 2 jaar oud en ze wonen buiten in Tessenderlo (BE) Rozijntje en Olijfje zijn twee sociale varkens die van knuffelen houden. Ook stellen ze prijs op een flinke grasmat en ruimte om in de modder te zoelen. In principe kunnen de dames met zowel kinderen als allerlei andere dieren samen. Ze zijn echter te tam om samen te leven met dieren die over hen heen walsen, zoals bijvoorbeeld op de huidige plek, de geiten.

Teun en Tooske

Teun en Tooske

Teun en Tooske zijn een borg en zeug van 8,5 en 7 jaar oud en ze wonen buiten in Amsterdam (NH). Beiden zijn handtam voor hun eigenaars, maar vreemden vinden ze toch altijd een beetje eng. Teun is wat meer op zichzelf, maar mag toch graag gekriebeld worden, Tooske is meer mensgericht en heel aanhankelijk. Tooske heeft na een aantal keer de prikpil te hebben gehad, geen last meer van haar berigheid. Beiden zijn gewend aan kleine kinderen, honden, katten en papegaai,

Pino - gereserveerd

Pino - gereserveerd

Pino is een borg van ongeveer 4,5 jaar en woont in een noodopvang in Overschild (G). Pino is gevonden en niet erg tam. Het zal veel geduld, TLC (Tender Love and Care) vergen om een band met hem op te bouwen. Hij is klein, zo'n 35 kilo, erg snel en kan makkelijk ontsnappen (aka Houdini), dus een terrein met goede omheining is wel erg belangrijk. Hij kan in een benche vervoerd worden.

Bella

Bella

Bella is een zeug van 4 jaar en woont in Haren (G). Ze is een intelligent varken dat gewend is aan veel aandacht, geïnteresseerd in wat er om haar heen gebeurd. Bella houdt van een rustige maar duidelijke benadering. Als ze merkt dat iemand onzeker is, dan kan zij de leiding overnemen. Er is met Bella gewandeld, ze kan kunstjes en mee in de auto. Gewend aan kinderen die rondliepen (zorgboerderij), maar niet laten aaien. Ook gewend aan andere varkens. Nu 100m2 (eerder kleiner, graag warme stal.

Skipper, Snuffie en Knorrie

Skipper, Snuffie en Knorrie

Deze 3 Kunes wonen in Zwolle (Ov). SKIPPER (zeug) is altijd lief, nooit humeurig, vriendelijk, zachtaardig, knuffelkont. Ze is voorspelbaar aanhankelijk, nieuwsgierig. SNUFFIE is een grote zeug die graag het baasje is. Ze is als ze berig is soms wat knorrig. Dol op knuffelen en gek op lekkers, lief voor andere dieren en mensen. Vreemden in de weide wil ze eerst besnuffelen, kinderen vindt ze altijd leuk. KNORRIE is het broertje en ontzettend lief, geniet van aandacht, een schat.

Pebbels - noodopvang

Pebbels - noodopvang

Pebbels is een zeug van 6,5 jaar en woont in Silvolde (Ge). Ze is gewend aan kippen en geiten en kinderen, heeft een wei en stal van zo'n 150m2. Helaas moet ze weg omdat de boerderij wordt gesloopt.

Waggel (wit-roze) en Knorretje (zwart

Waggel (wit-roze) en Knorretje (zwart

Waggel en Knorrtje zijn 2 broers (borgen) van 9 mnd oud en wonen in Bolsward (Fr). Ze zijn erg aanhankelijk en nieuwschierig, houden van aandacht, en vinden wandelen leuk. Houden niet van modderbaden, maar badje met schoon water vinden ze wel lekker. Ze zijn katten, kippen en kinderen gewend, honden is verschillend, een rustige hond accepteren ze, drukke honden vinden ze eng.

Zwientje en Bargje

Zwientje en Bargje

Bargje (borg), Zwientje (zeug) zijn broer en zus van 4,5 jaar en wonen in Laag Zuthem (vlak bij Zwolle, Ov). Beide varkens zijn tam, kippen en katten gewend. Ze wonen buiten in een ren maar lopen vaak los in de tuin en er is veel met ze gewandeld. (Zonder tuigje, met nootjes) Zwientje; Zeer nieuwsgierig varken, zoekt contact. (wil duidelijkheid, regelmaat). Bargje; zeer rustig en vrolijk en vriendelijk varken, goedzak, op zichzelf, ondergeschikt aan zus, vertrouwen gewonnen? dan knuffelen.

James Bond

James Bond

James is een borg van 3 jaar en woont in Dordrecht (ZH). Het is een lief varken, die redelijk goed luistert en volgzaam is. Hij krijgt graag aandacht, knuffels wordt graag geborsteld. Hij sloopt weinig, gilt weinig, zoekt alleen heel graag (liefst zelfstandig) de hele buurt af naar lekkers. Hij leeft in een 'logeergezin', waar vaak kinderen over de vloer komen en leeft met 2 honden, 2 katten. James gaat met de honden mee uit en is geheel zindelijk in huis en tuin.

Floor en Sofie - gereserveerd

Floor en Sofie - gereserveerd

Floor en Sofie zijn 2 zeugen van 3,5 jaar en wonen in 's Gravendeel (Hoeksche Waard, ZH). Ze zijn beide lief en rustig, de kleinste is wat verlegen. Ze zijn gewend aan honden, paard, konijnen en kippen. De witte heet Floor en de bruine Soof (Sofie). Floor sloopt graag, dus een stevige omheining en hok zijn belangrijk.

Isa - gereserveerd

Isa - gereserveerd

Isa is een zeug van 3,5 jaar en woont in Zeewolde (Fl). Isa houdt van knuffelen maar is ook graag op zichzelf, een onzeker varken die haar commandos kent. Ze is gewend aan een kat en een konijn en opgegroeid met een kind. Dit vindt ze tot zekere hoogte leuk, maar wel spannend. Isa mag binnen zijn, daar kiest ze zelf voor haar bed. Ze heeft nu een halve achtertuin tot haar beschikking (18m2, dit is haar buitenverblijf). Ze word 4x per dag uitgelaten.

Spekkie en Hammie

Spekkie en Hammie

Spekkie en Hammie zijn 2 borgen van 10 jaar oud en wonen in Gemonde (NB) Ze hebben graag een kriebel over de buik en zijn lief, komen altijd even bij je kijken. Verder zijn ze gewend aan kinderen en een hond, die springt vaak in het hok. Eten is hun grootste hobby.

Peppa

Peppa

Peppa is een zeug van ongeveer 2 jaar en woont Horst aan de Maas (L). Peppa is een heel aanhankelijk beestje, wil graag bij je zijn en aandacht hebben. Ze houdt ervan om 's avonds bij je op de bank te komen liggen, overdag is ze gewend om in een garage en buiten te leven en te slapen. Ze kent een kat en is gewend aan kinderen.

Jul (wit) en Babe (zwart) - gereserveerd

Jul (wit) en Babe (zwart) - gereserveerd

Jul (2,5 jaar) en Babe (1,5 jaar) zijn 2 zeugen en wonen nu in Oldenzaal (G). Jul is lief en mag graag eten, maar ze laat zich niet makkelijk aanhalen maar niet knorrig. Babe is lief en wil zich voorzichtig aan laten halen. Ze hebben geen probleem met andere dieren en kinderen.

Beer en Bella

Beer en Bella

Beer (5,5 jaar) en Bella (4,5 jaar) zijn een borg en een zeug en wonen nu in Breezand (NH). Het zijn vriendelijke varkens, ze zijn gewend aan kinderen en honden. I.v.m. vertrek van de eigenaar naar het Buitenland zijn ze op zoek naar een nieuw thuis waar ze kunnen genieten van aandacht.

Woezel en Pip

Woezel en Pip

Woezel en Pip zijn broer en zus (bijna 3 jaar) en wonen nu in Geverik (L). Ze zijn gewend aan kinderen, honden, konijnen en kippen. Pip de dame is echt de baas, zij is ook wat groter en forser dan Woezel. Ze vinden het heerlijk om geaaid te worden op hun buikje. In de zomer vinden ze de sproeier en een lekker modder badje heerlijk. Ze komen enthousiast naar je toe als ze eenmaal gewend zijn.

Gerard en Estelle

Gerard en Estelle

Gerard en Estelle zijn een borg en zeug van 3 jaar oud en ze wonen buiten in Lauwe (BE). Estelle is de dominante van de twee en houdt haar broer goed onder controle, Gerard is lief en aanhankelijk. Beiden zijn gewend aan honden en cavia's. Ze leven nu buiten op een klein oppervlak en zouden gebaat zijn met meer ruimte. Kun je Gerard en Estelle een plek bieden? Neem dan contact met ons op!

Ruddy

Ruddy

Ruddy is een borg van 6 jaar woont nu in Ossendrecht (NB). Hij heeft altijd bij een konijntje gezeten. Andere dieren kan, maar met andere varkens is een uitdaging. Hoeveel ruimte hij gewend is, is niet precies bekend, wel dat hij van klein af aan binnen in huis was en nu (tijdelijk) in een paardenstal zit.

Gib en Snuutje

Gib en Snuutje

Gib en Snuutje zijn twee zeugen van 7 en 3 jaar oud en ze wonen in Aalten (GD). Beide dames zijn aan de kleine kant, maar hebben een duidelijk karakter. Voorheen hebben beide binnen gewoond in andere huizen en later zijn ze samen buiten gaan wonen op de plek waar Snuutje al woonde. Snuutje heeft wat last van jaloerse gevoelens, zeker omdat ze voorheen alle aandacht kreeg. We verwachten dat op een nieuwe plek de dames meer naar elkaar zullen trekken. Gib en Snuutje zijn handtam voor de eigenaar

Luna - gereserveerd

Luna - gereserveerd

Luna is een zeug van 4 jaar oud en ze woont buiten in Langeweg (NB) Luna is erg handtam en een echte kroelkont. Ze is heel vriendelijk en ook kinderen kunnen haar goed benaderen. Verder is ze gewend aan honden, katten en paarden. Ze is veel ruimte gewend, dus we zoeken een plek waar ze ook de ruimte heeft en een maatje om mee samen te leven. Kun je Luna een plek bieden? Neem dan contact met ons op!

Mr. Piggy - gereserveerd

Mr. Piggy - gereserveerd

Mr. Piggy is een borg van onbekende leeftijd (we schatten hem nog niet volwassen) en hij woont in een noodopvang in Winschoten (GR). Hij is zwervend aangetroffen en verblijft nu op een tijdelijke locatie. Hij is een beetje te benaderen, maar vindt het allemaal nog wel spannend. Inmiddels komt hij al wat meer naar de verzorgers toe. Hij reageert niet op het geblaf van de honden en situaties die hij niet vertrouwd gaat hij gewoon uit de weg. We zoeken een plek met een maatje

Bacon

Bacon

Bacon is een borg van 5 jaar oud en hij woont binnen in Assendelft (NH). Bacon is een lief varken en zijn eigenaars kunnen alles met hem doen. Hij is een echt mooi weer varken en heeft een hekel aan regen en kou. Bacon vraagt veel aandacht en het zou fijn zijn als hij bij een maatje zou kunnen gaan wonen. Bacon gaat soms mee wandelen en als hij dan katten of honden tegenkomt reageert hij daar goed op. Hij leeft nu binnen, maar buiten wonen met een maatje is ook een optie.

Truffel

Truffel

Truffel is een borg van 5 jaar oud en hij woont buiten in Sijsele (BE). Truffel is al een keer verhuisd en dat maakt het in het begin wat terughoudend, maar inmiddels kan hij door zijn eigenaars goed geaaid worden. Hij is rustig van karakter en komt enthousiast naar zijn verzorgers toe. Truffel is gewend aan honden, kippen, poezen en geiten. Bij voorkeur verhuisd Truffel naar een plek met een maatje. Kun je Truffel een plek bieden? Neem dan contact met ons op!

Zwijn

Zwijn

Zwijn is een borg van ongeveer 6 jaar oud en hij woont buiten in Bilzen (BE) Zwijn is een aanhankelijk en tam varken voor zijn eigenaar. Bij vreemden is hij logisch wat afwachtend. Tot hij 2 jaar oud was heeft Zwijn deels binnen geleefd en hij geniet van mensen en aandacht om hem heen. Zwijn is gewend aan kippen. Kun je Zwijn een plek bieden? Neem dan contact met ons op!

Charlotte en Delphine

Charlotte en Delphine

Charlotte en Delphine zijn twee zeugen van ongeveer 6 jaar oud en ze wonen buiten in Lonneker (OV) Ze zijn Kunekune varkens maar hebben geen stamboek. Gelukkig zijn ze wel makkelijk te benaderen en vriendelijk van karakter. Op afstand zijn ze gewend aan geiten, schapen, kippen, poezen en honden. Met kinderen zijn ze niet eerder in contact gekomen, maar de verwachting is dat dit prima gaat. Kun je Charlotte en Delphine een plek en minimaal 500 m2 grasland bieden? Neem dan contact met ons op!

Doortje

Doortje

Doortje is een zeug van 4 jaar oud en ze woont buiten in Oosterhout (NB) Doortje is super lief en toegankelijk, vroeger liep ze over het hele terrein. Echter sinds een jaar gaat het niet meer samen met de honden en moeten ze dus gescheiden gehouden worden. Haar eigenaars zien dat ze niet meer gelukkig is en gunnen haar meer.  Kun je Doortje een plek bieden? Neem dan contact met ons op!

Trees

Trees

Trees is een zeug van 2,5 jaar oud en ze woont buiten in Nijlen (regio Antwerpen in België) Trees komt bij een ouder echtpaar vandaan die er niet meer voor kunnen zorgen en zit nu in een noodopvang. Ze is gewend aan kippen en een hond. Verder is ze dol op aaitjes op haar buik. En kun je tijdens berigheid beter voorzichtiger zijn in contact.

Spekkie en Marcassou

Spekkie en Marcassou

Spekkie is een zeug van 2,5 jaar en Marcassou is een zeug van 5 jaar oud, ze wonen in Pelt (België) Ze staan altijd samen en voor Spekkie is een zeug van 2,5 jaar en Marcassou is een zeug van 5 jaar oud, ze wonen in Pelt (België) Ze staan altijd samen en voor Marcassou is het belangrijk dat er stroomdraad aanwezigis het belangrijk dat er stroomdraad aanwezig is. Nu hebben ze een weide en een schuilstal tot hun beschikking. Ze zijn gewend aan honden, maar die kwamen niet bij hen in de buurt.

Ginger Chloe

Ginger Chloe

Ginger Chloe is een zeugje van ruim 1,5 jaar oud en ze woont binnen en buiten in Almere-buiten. Ginger is een lief zeugje dat gewend is om veel aandacht te krijgen. Ze vindt het heerlijk om te knuffelen en is goed tam. Ginger is gewend aan kinderen en geiten, kippen en honden. Ook is ze gewend om aan een tuigje te lopen. Ginger slaapt 's nachts nog in huis, maar kan zeker naar buiten verhuizen. Ze heeft dan wel een maatje nodig.Kun je Ginger Chloe een plek bieden? Neem dan contact met ons op!

Pumba

Pumba

Pumba is een borg van ruim 1 jaar oud en hij woont buiten in Giessenburg (ZH). Pumba is een rustig varken dat kan genieten van lichamelijke aandacht. Hij woont samen met kippen en konijnen in zijn verblijf en dat gaat prima, alhoewel hij nu wel ruimte tekort komt. Pumba is gewend aan kinderen en vindt het prima als ze in zijn verblijf komen. Kun je Pumba een plek bieden? Neem dan contact met ons op!

De twee zussen

De twee zussen

De twee zussen zijn zeugen van een jaar of 4 oud en ze wonen buiten in Beugen (NB) Ze zijn ooit overgenomen van een kinderboerderij en kunnen ook nu helaas niet blijven op de plek waar ze zijn. De dames zijn vriendelijk en nieuwsgierig en nooit ziek geweest. Ze lopen nu samen met kippen en dat gaat prima. Kun je de twee zussen een plek bieden? Neem dan contact met ons op!

Spare en Rib

Spare en Rib

Spare en Rib zijn twee zussen van 3 jaar oud en ze wonen buiten in Mierlo (NB). De dames zijn super lief, zitten met slecht weer het liefst in hun hok met veel stro, maar in de zomer zijn het echte zonaanbidders. De dames zijn gewend aan kippen en pony's. Kun je Spare en Rib een plek bieden? Neem dan contact met ons op!

Knorretje

Knorretje

Knorretje is een zeug van 6 jaar oud en ze woont buiten in Meersel-Dreef (BE). Vorig jaar is haar zus overleden en haar eigenaars gunnen haar nu weer een maatje. Knorretje is handtam voor de eigenaars, maar moet aan vreemden altijd even wennen. Ze heeft altijd samengeleefd met kippen en konijnen. Ook van de hond op het terrein is ze niet bang. Kun je Knorretje een plek bieden? Neem dan contact met ons op!

Pumba

Pumba

Pumba is een zeug van 1,5 jaar oud en ze woont buiten in Wernhout (NB). Pumba is handtam en laat zich graag kriebelen. Toch heeft ze ook een duidelijke eigen wil en laat van zich horen als ze iets van je wil. Gelukkig is ze daar ook goed in te corrigeren. Pumba is gewend aan konijnen. Doordat ze nu wat aandacht tekort komt, is ze regelmatig nukkig. We zoeken dan ook een plek met een maatje voor haar. Kun je Pumba een plek bieden? Neem dan contact met ons op!

Vicky

Vicky

Vicky is een zeug van 5 jaar oud en zij woont buiten in Diepenveen (Ov). Vicky is een lief varken dat binnen gewend was, maar de laatste tijd alleen buiten woont. Ze is gewend aan een poes en honden. Binnenkort worden haar hoefjes gekapt en krijgt ze inentingen. De reden dat ze weg gaat is een veel te kleine tuin en het alleen zijn zonder een maatje.

Kip

Kip

Kip is een zeug van 5,5 jaar oud en zij woont buiten in Olst (Ov). Kip is dol op aandacht en vindt het heerlijk om geborsteld te worden. Ze heeft bij een blind varken gewoond wat helaas recent overleden is. Het zou fijn zijn wanneer Kip weer een (rustig) maatje krijgt, omdat ze zelf een tijdje minder mobiel was. Kip is gewend aan kippen en kinderen.

Freddie

Freddie

Freddie is een borg van ongeveer 6 jaar oud en hij woont buiten in Drempt (G). Freddie is een lief varken, wat een beetje de kat uit de boom kijkt. Hij houdt erg van knuffelen en geaaid worden. Hij had een maatje, maar die is onlangs overleden, dat mist hij nu. Paarden, kippen en honden is hij bekend en vertrouwd mee, maar daar bemoeit hij zich niet mee.

Joep

Joep

Joep is een borg van 6,5 jaar oud en hij woont buiten in Nieuwkoop (ZH). Joep is een gevoelig, verlegen varken, maar vol humor. Hij is een beetje onderdanig naar andere varkens. Hij is gewend aan honden, konijnen, kippen en schapen. Joep is gewend aan een groot buitengebied van 3000m2 en leeft buiten, maar heeft in huis gewoon en komt graag om iets lekkers te halen.

© 2015 hobbyvarkenvereniging.nl 

  • w-facebook

Forum op facebook

  • w-facebook

Pagina op facebook

This site was designed with the
.com
website builder. Create your website today.
Start Now
Pumba

Pumba is een zeug van 1,5 jaar oud en ze woont buiten in Wernhout (NB). Pumba is handtam en laat zich graag kriebelen. Toch heeft ze ook een duidelijke eigen wil en laat van zich horen als ze iets van je wil. Gelukkig is ze daar ook goed in te corrigeren. Pumba is gewend aan konijnen. Doordat ze nu wat aandacht tekort komt, is ze regelmatig nukkig. We zoeken dan ook een plek met een maatje voor haar. Kun je Pumba een plek bieden? Neem dan contact met ons op!