top of page

De Hobbyvarkenvereniging heeft als doel om informatie over minivarkens te verstrekken, te fungeren als belangenbehartiger voor eigenaars van een minivarken en te bemiddelen voor varkens die een nieuwe plek zoeken. Vaak zoeken mensen via marktplaats naar een nieuwe plek, maar vertellen ons dat geïnteresseerden op het laatste moment afzeggen of ze de indruk hebben dat mensen niet weten waar ze aan beginnen. Wanneer je je varken via ons herplaatst, dan doen wij een eerste selectie om impulsplaatsingen te voorkomen. Daarna koppelen we de geïnteresseerde aan jou en bekijken jullie samen of het tot een goede match kan komen. We rekenen geen vaste kosten voor onze bemiddeling, maar een donatie achteraf is altijd welkom. U kunt hier een donatie doen

Als je een varken wil aanmelden voor herplaatsing hebben we de volgende info nodig, die je ons kunt sturen via een mail naar mail@hobbyvarkenvereniging.nl:

* Actuele en scherpe foto waar het varken helemaal op staat
* Naam
* Leeftijd
* Geslacht (geholpen of niet)
* Korte gedragsomschrijving
* Gewenning aan andere dieren/kinderen

* Heb je een UBN nummer (geld alleen voor NL) en zijn de varkens geregistreerd
* Hoeveel ruimte gewend aan m2 (belangrijk!)
* Woonplaats
* Telefoonnummer

Hobbyvarkenvereniging werkt in Nederland en België en je kunt ons bereiken door te mailen naar mail@hobbyvarkenvereniging.nl

Knor en Knar

Knor en Knar

Knor en Knar zijn een borg en zeug van 5,5 jaar oud en ze wonen buiten in Tubbergen (OV) Knor (de bonte) is slechthorend, maar heeft daar in de praktijk weinig last van. Beiden zijn lief en aanhankelijk en gewend aan kippen en kinderen. Knar kan tijdens haar berigheid wat opdringerig zijn naar Knor, maar die laatste laat zich dat welgevallen. Kun je Knor en Knar een plek bieden? Neem dan contact met ons op!

Pip

Pip

Pip is een zeug van 5 jaar. Ze woont nu in Geverik (L). Ze is gewend aan kinderen, honden, konijnen en kippen. Pip is wat groter en forser. Ze vindt het heerlijk om geaaid te worden op haar buikje. In de zomer vindt ze de sproeier en een lekker modder badje heerlijk. Ze komt enthousiast naar je toe als ze eenmaal gewend is.

Charlotte en Delphine, in noodopvang!!!

Charlotte en Delphine, in noodopvang!!!

Charlotte en Delphine zijn twee zeugen van ongeveer 6 jaar oud en ze wonen buiten in Breezand (NH) Ze zijn Kunekune varkens maar hebben geen stamboek. Gelukkig zijn ze wel makkelijk te benaderen en vriendelijk van karakter. Op afstand zijn ze gewend aan geiten, schapen, kippen, poezen en honden. Met kinderen zijn ze niet eerder in contact gekomen, maar de verwachting is dat dit prima gaat. Kun je Charlotte en Delphine een plek en minimaal 500 m2 grasland bieden? Neem dan contact met ons op!

Koppeltje

Koppeltje

We zoeken een plek voor een koppel (borg en zeug) van 3,5 jaar oud. Ze wonen momenteel buiten in Werkendam (Noord-Brabant). Deze twee varkens zijn lief en tam. De borg is een echte goedzak en doet geen vlieg kwaad. Het zeugje is onderdanig en volgt de borg. Ze zijn gewend aan contact met volwassen en kinderen. Ze zijn ook gewend aan contact met andere dieren.

Simba en Scar

Simba en Scar

Simba en Scar zijn borgen van 5 en 4 jaar oud. Ze woont buiten in Enschede (Overijssel). Simba (de witte) is zeer sociaal en houdt van aandacht. Hij heeft een beetje last van artrose, maar als hij goed op gewicht blijft, heeft hij hier niet veel last van. Scar (de zwarte) is een lieverd, maar ook een echte bangerik. Hij kan altijd gecharmeerd worden met wat eten. Beide varkens zijn gewend aan kinderen en honden. Simba en Scar zullen ook even op dieet moeten zodat ze weer wat fitter zijn.

Roos en Julia

Roos en Julia

Roos en Julia zijn twee zeugen van 6 jaar oud. Ze wonen buiten in Haarle (Overijssel). Roos en Julia wonen momenteel op een zorgboerderij. Hier staan ze samen op een wei met geiten, kippen en shetlanders. Regelmatig komen er kinderen bij in het weitje en dat vinden de dames prima. Ze houden van wroeten en kunnen in de zomer ook genieten van een modderbadje. Ze komen graag naar je toe als je wat lekkers voor ze hebt.

Knorretje en Vlekje

Knorretje en Vlekje

Knorretje en Vlekje zijn twee borgen van ongeveer 8 jaar oud. Ze wonen momenteel buiten in Breskens (Zeeland). De heren zijn tam, de ene houdt iets meer van aandacht en de andere is wat schuwer. Ze komen als je hun naam roept en zijn sociaal. Ze lopen samen met kippen en dat gaat goed. De kippen mogen ook op hun rug staan. Met honden botst het. Knorretje en Vlekje hebben hun omheining al een paar keer gesloopt. Ze zoeken dus een nieuwe plek waar een stevige omheining kan voorzien worden.

Médèt en Bertha

Médèt en Bertha

Médèt en Bertha zijn twee zeugen van ongeveer 5 en 2 jaar oud en ze wonen buiten in Izegem (BE). Médèt is erg aanhankelijk naar de eigenaar en houdt van aandacht en geborsteld worden. Bertha is wat meer afwachtend en is beter gewend aan andere dieren dan aan mensen. Beide varkens zijn gewend aan kippen, konijnen, honden en katten. Kun je Médèt en Bertha een plek bieden? Neem dan contact met ons op!

Bertha & Marie-Jeaneke

Bertha & Marie-Jeaneke

Bertha & Marie-Jeaneke zijn 2 zeugen van volwassen leeftijd. Ze wonen buiten in Zarlardinge (BE). De 2 dames zijn zachtaardig en braaf, maar niet echt aaibaar. Ze zijn gewend aan contact met mensen en andere dieren, waaronder honden. Met tijd en liefde kunnen de dames wel tammer gemaakt worden. De exacte leeftijd van Bertha en Marie-Jeaneke is niet gekend. We schatten dat ze ongeveer 5 à 6 jaar oud zijn.

Romeo en Julia

Romeo en Julia

Romeo & Julia zijn een borg en zeug van ongeveer 3 jaar oud. Ze wonen buiten in Spijk (GD). Romeo & Julia zijn vriendelijke varkens. Ze hebben even wat tijd nodig om aan je te wennen. Eenmaal dat ze je vertrouwen, laten ze zich graag aaien en borstelen. Ze zijn gewend aan kippen. Ze zijn ook gewend aan honden, maar enkel met een omheining tussen. Julia klinkt vaak wat snotterig, maar ze heeft hier weinig last van.

Spekkie en Zwoertje

Spekkie en Zwoertje

Spekkie & Zwoertje zijn een borg en zeug van 2 en 5 jaar oud. Ze wonen buiten in Bathmen (OV). Zwoertje, de dame, is zeer tam en lief. Ze laat zich graag omvallen om gekriebeld te worden. Zwoertje heeft nu overgewicht. Met een dieet kan hier wat aan gedaan worden. Spekkie is kleiner als Zwoertje en is nog schuw. Hij kan dit wel nog aanleren. ’s Nachts slaapt hij tegen Zwoertje aan, maar overdag spendeert hij graag tijd alleen. De varkens zijn gewend aan contact met kinderen en andere dieren.

Knorrie en Spikkel - gereserveerd

Knorrie en Spikkel - gereserveerd

Knorrie en Spikkel zijn een borgje en een zeugje van ca. 4 jaar oud en wonen in Eesveen (OV). Ze zijn gewend aan dieren, vooral aan kippen en hebben nu een groot buitenverblijf. Ze hebben gestaan op een kinderdagverblijf en basisschool waar ze verzorgd werden door de kinderen. Kun jij Knorrie en Spikkel een mooie plek geven, neem dan contact met ons op.

Timmetje en Thea - gereserveerd

Timmetje en Thea - gereserveerd

Thea en Timmetjes zijn een zeugje en een borgje van vier en drie jaar oud en wonen in St. Oedenrode (Br.) Mama Thea is heel rustig en aaibaar, maar Timmetje heeft sterk de behoefte aan vaste verzorgers op een rustige plek, waar hij alle tijd en ruimte krijgt om vertrouwen te krijgen. Thea en Timmetje leven momenteel samen met kippen en konijnen en zijn gewend aan kleine kinderen, honden, katten en paarden. Kun jij ze een plek bieden? Neem dan contact met ons op.

Ola, Magnum en Twister

Ola, Magnum en Twister

De zusjes Ola, Magnum en Twister zijn drie jaar oud en wonen in Gendt (Gld.). De dames zijn gewend aan honden. Ze eten uit de hand, maar zijn niet gewend aan kinderen. Als ze er zin in hebben worden ze graag geborsteld. Kun jij ze een plek bieden, neem dan contact met ons op.

Didi, Bobo en Rudi - noodopvang

Didi, Bobo en Rudi - noodopvang

Didi, Bobo en Rudy zijn zeugjes van 9 jaar. Ze wonen nu in de noodopvang in Overschild (G). Wegens verhuizing naar kleinere woonomgeving van de oude dame waar ze bij woonden, konden ze niet blijven. Ze zijn gewend aan dieren en kinderen, maar zijn niet handtam. Kun je Didi, Bobo en Rudy een plek bieden op een plek waar ze lekker varken mogen zijn? Neem dan contact met ons op.

Sien en Maria

Sien en Maria

Sien & Maria zijn twee zeugjes van 12 jaar oud en wonen in Wommelgem (België). De varkens houden van wroeten, in de modder liggen en gekroeld worden achter hun oren. Ze zijn gewend aan kippen, een pony, de hond (op afstand). Met hele kleine kinderen is voorzichtigheid geboden i.v.m. rangorde. Verder zijn ze kinderen gewend en dat gaat goed. Kun jij Sien & Maria een plek bieden, neem dan contact met ons op.

Biggy en Smalls

Biggy en Smalls

Biggy en Smalls zijn twee zeugjes van ca. drie jaar oud en wonen op Texel. Graag zien we een plek waar ze de ruimte hebben en oud kunnen worden. Ze zijn tam, lief en nog wat angstig gezien de oude schuur waar ze in zaten en uit zijn gehaald, maar zeker niet agressief. Ze reageren goed op andere dieren. Kun jij ze de plek geven die ze verdienen? Neem dan contact met ons op.

Harry

Harry

Plek gezocht voor Harry!!! Harry is een borg van 6 jaar. Hij woont momenteel buiten in Kerkrade (LI). Harry is erg aanhankelijk aan zijn eigenaars, naar vreemden is hij initieel wantrouwig. Eens hij je vertrouwt, houdt hij er wel van om gekriebeld te worden. Hij is gewend aan kippen en kleine honden. Daarbij is het belangrijk dat Harry rustig zijn gang kan gaan en niet opgejaagd wordt door de hond. We zijn op zoek naar een plek waar Harry kan samenleven met een of meerdere varkens.

Maxim, Alizee en Noortje - gereserveerd

Maxim, Alizee en Noortje - gereserveerd

Kalissa, Maxim, Alizee, Noortje (2020) Floortje (2020) zijn vijf varkens en wonen in De Klinge (België). Maxim is een borg, de rest zijn zeugjes. De varkens zijn destijds opgevangen en Alizee bleek zwanger, Noortje en Floortje zijn haar kinderen. Kalissa en Floortje zijn gereserveerd, de andere drie zoeken nog een nestje. Kun jij ze een plek bieden? Neem dan contact met ons op.

Johan, Babe en Sara - gereserveerd

Johan, Babe en Sara - gereserveerd

Johan, Babe en Sara zijn twee borgen en een zeug (Kune Kune/Landvarken) van 2015 en wonen in Amsterdam (NH). Johan is de vriendelijke reus, Babe is vriendelijk maar wel de meeste angstige van de drie en Sara vraagt altijd om een aai. Ze zijn vriendelijk naar andere dieren en kinderen (door het hek heen). Kun jij ze een plek bieden, neem dan contact met ons op .

Dollie, Lot en Lientje

Dollie, Lot en Lientje

Dollie, Lot en Lientje zijn 3 zeugjes van 12 jaar. Ze wonen in Nieuw Beerta (G) Dollie is de grootste en de baas, Lot en Lientje zijn haar halfzusjes.Als je ze roept komen ze aanrennen voor lekkers.Ze zijn gewend aan borstelen, kippen, katten en honden. Kun jij deze dames een plek bieden? neem dan contact met ons op!

Mobutu en Moefasa

Mobutu en Moefasa

Mobutu is een borg van 4 jaar, Moefasa is een zeug van 3,5 jaar. Ze wonen nu in Wingene (Be). Mobutu is Heel rustig en aanhankelijk, houd van een knuffel en een goede borstelbeurt. Moefasa is wat afstandelijker. Ze is erbij gekomen toen Mobutu naar buiten verhuisd is, als gezelschap. Ze zijn gewend aan kinderen, kippen en honden. Kun je Mobutu en Moefasa een plek bieden? Neem dan contact met ons op!

Peppie en Kokkie - in noodopvang

Peppie en Kokkie - in noodopvang

Plek gezocht voor Peppie en Kokkie (2 zeugen van ?? jaar). Ze wonen nu in de noodopvang in Chaam (NB). Het zijn buitenvarkens die kindjes echt te gek vinden. Neem dan contact met ons op via mail@hobbyvarkenvereniging.nl

Witte en Blacky

Witte en Blacky

Plek gezocht voor Blacky en Witte. Blacky (borg van 8 jaar) en Witte (zeug van 8 jaar), ze wonen nu in Tilburg (NB). Witte is een heerlijk actief, enthousiast, soms pittig varken wat van aaien houdt en redelijk vocaal is. Blacky is een lief varken, maar wat terughoudend in contact. Ze zijn gewend aan kinderen, konijnen, schapen, geiten, kippen, fazanten en andere kleinere vogels op de kinderboerderij. Neem dan contact met ons op via mail@hobbyvarkenvereniging.nl

Betsy en Juul

Betsy en Juul

Betsy en Juul zijn een zeug en borg van 4 jaar oud. Ze wonen momenteel in Lummen (Limburg, België). Betsy en Juul zijn nieuwsgierig, maar eerder terughoudend naar nieuwe mensen. Eens ze jou vertrouwen, laten ze zich graag aaien. Ze leven samen met kippen en dat gaat erg goed. Doordat Betsy en Juul in het verleden ooit aangevallen zijn door honden, zijn ze eerder wantrouwig naar honden toe. Maar zolang er een hek tussen hen en de honden is, hebben ze er niet al te veel last van.

Thorra

Thorra

Thorra is een zeug van 3,5 jaar. Ze woont momenteel in Izegem (West-Vlaanderen). In het begin, is Thorra wat afwachtend, maar eens ze je vertrouwt is ze erg lief en aanhankelijk. Ze krijgt graag een goede massage. Hiervoor gaat ze ook met plezier op haar zij liggen. Thorra kent ook haar naam als je haar roept en is het gewend om uit de hand te eten. Ze is gewend aan contact met kippen, konijnen en honden. We zijn op zoek naar een plek waar Thorra met een of meerdere varkens kan samenleven.

Big, Babe en Bibi

Big, Babe en Bibi

Big, een borg van 6 jaar, Babe en Bibi (halfzussen), zeugjes van 1,5 jaar). Ze wonen nu in Moerzeke (Be). Big is een stoere borg met een klein hartje. Hij heeft tijd nodig om je vertrouwen te winnen, verder heeft hij het niet zo op honden, maar katten en kippen vind hij prima. Babe is supertam en komt graag naar je toe en slaapt graag samen met Big of haar zus. Bibi is een echte knuffelkont, de kinderen vinden dit uiteraard erg leuk. Babe en Bibi vinden honden in de buurt geen probleem.

Freddie

Freddie

Een plek gezocht voor Freddie! Freddie is een borg van 7 jaar. Hij woont nu in Essen (Be). Freddie is groot en doof, produceert mede daarom nogal wat geluid. Hij is lief, tam en sociaal met andere varkens. Verder is hij gewend aan kippen en papagaaien. Freddie houdt van groenvoer. Het liefst zou hij in een gebied lopen waar hij naar hartelust kan grazen. Kun je Freddie een plek bieden bij een soortgenoot?

Victoria en Hugo

Victoria en Hugo

Plek gezocht voor Hugo en Victoria! Hugo (borgje, 3 jaar, roze) en Victoria (zeugje 2,5 jaar, bruin) wonen nu in Den Haag (ZH). Hugo is net als Victoria heel nieuwsgierig. Hij kan wat knorrig doen, maar meestal is dat wanneer je bij zijn eten stoort. Victoria is erg lief en sociaal. Ze zijn beide gewend aan kinderen, dat gaat prima samen.

Knorrie

Knorrie

Plek gezocht voor Knorrie! Knorrie is een zeugje van 8 jaar en woont nu in Tienhoven (Ut). Knorrie is een lief en sociaal varken. Ze mist haar moeder, die recentelijk is overleden en zou graag bij een soortgenootje willen wonen. Knorrie kan met dieren zoals pony, kippen en een geit, maar ook met kinderen goed omgaan

Spekkie en Purkie

Spekkie en Purkie

Plek gezocht voor Spekkie en Purkie! Spekkie is een zeugje van 4 á 5 jaar, Purkie is een zeugje van 7 á 8 jaar. Zij wonen nu in Slootdorp (NH). Spekkie is een nieuwsgierig, vriendelijk varkentje. Purkie is een makkelijk varken, maar in haar berigheid heeft ze liever wat meer privacy. Ze zijn een leuk koppel bij elkaar.

Knorremans

Knorremans

Plek gezocht voor Knorremans! Knorremans is een borg van 14 jaar. Hij woont nu buiten in Bergambacht (ZH). Knorremans loopt nu lekker te wroeten en grazen op een dijk. Dit deed hij met zijn vriendje geit, die helaas onlangs is overleden. Het zou daarom leuk zijn om een nieuwe plek te vinden voor Knorremans waar hij lekker samen met een nieuw maatje zijn oude dag kan beleven. Hij ligt graag in zijn hok of buiten in het zonnetje.

Big, Betsy en Babette

Big, Betsy en Babette

Plek gezocht voor Big, Babette en Betsy! Big en Babette zijn 2 zeugjes van 2 jaar en Betsy is 5 jaar. Zij wonen nu in Wognum (NH). Big, Babette en Betsy zijn lieve, vriendelijke varkentjes. Betsy (de oudste) is helaas blind.

Bèr

Bèr

Plek gezocht voor Bèr! Bèr is een borg van 7 jaar. Hij woont nu in de noodopvang in Asten-Heusden (NB). Voordat hij in de noodopvang kwam, woonde Bèr op een kinderboerderij. Bèr is wat terughoudend en voelt zich beter op zijn gemak met vaste verzorgers en wat oudere kinderen.

Sjors en Sjimmy

Sjors en Sjimmy

Plek gezocht voor Sjors & Sjimmy! Sjors & Sjimmy zijn 2 borgjes van 4 jaar. Zij wonen nu in Den Bosch (NB). Dit zijn twee hele gezellige varkentjes, maar knuffelen slaan ze liever over. Met lekker eten kun je ze altijd blij maken. Ze houden van een stukje grond waarin ze fijn samen kunnen wroeten.

Lotje en de drie biggetjes

Lotje en de drie biggetjes

Plek gezocht voor Lotje en de drie biggetjes! Lotje en de drie biggetjes zijn 4 zeugjes van bijna 2 jaar. Zij wonen nu in Hechtel-Eksel (Be). Het zijn leuke en leive varkjes, die met een beetje geduld ook naar je toe komen. Soms zijn ze wat ondeugend en gaan ze aan de wandel. De dames kunnen het goed vinden met kippen en ze hebben eerder bij een geitje en Shetlanders gestaan. Dat ging ook prima.

miss Piggy en miss Porky

miss Piggy en miss Porky

Met spoed een plek gezocht voor miss Piggy en miss Porky! Miss Piggy en miss Porky zijn 2 zeugjes van 3,5 jaar. Zij wonen nu buiten in Mol (Be). Helaas is de eigenaar van deze gezellige varkjes overleden en zijn we z.s.m. op zoek naar een nieuwe mooie plek waar deze dames lekker kunnen wroeten. Ze zijn gewend aan kinderen, andere varkens, herten en kippen.

Lola

Lola

Plek gezocht voor Lola! Lola is een zeugje van 7 jaar. Zij woont nu binnen en buiten in Bleiswijk (ZH). Lola is een schattig varkentje, behalve wanneer ze berig is, dan is ze wat minder gezellig. Ze luistert naar haar naam en komt naar je toe, dan vindt ze het fijn om geaaid te worden. Ze is gewend aan kinderen en je kunt haar uit de hand voeren.

Teun en Cloë

Teun en Cloë

Plek gezocht voor Teun en Cloë! Teun (borg 4 jaar) en Cloë (zeug 3 jaar). Zij wonen nu buiten in Lisse (ZH). Teun is een gezellige goedzak. Hij houdt ervan om in de zon te liggen en op zijn buik gekriebeld worden. Hij laat zich graag aaien. Cloë heeft vroeger binnen gewoond. Ze is een nieuwsgierig varkentje en houdt van aandacht. Geaaid en gekriebeld worden vindt ze heerlijk. Ze zijn beide gewend aan mensen, honden en katten

George en Peppa

George en Peppa

Plek gezocht voor George en Peppa.! George en Peppa zijn 2 zussen (zeugjes). Zij wonen nu buiten in Serooskerke Schouwen (Z). Ze zijn gewend aan honden, katten en paarden. George en Peppa kun je aanraken tijdens het voeren.

Freddy

Freddy

Plek gezocht voor Freddy! Freddy is een borg van 5 jaar. Hij woont nu buiten in Oostzaan (NH). Hij vindt het fijn om geaaid te worden, maar is nu eenzaam in zijn uppie. Freddy stond vroeger in een wei naast schapen.

Charlie en Chaplin

Charlie en Chaplin

Plek gezocht voor Charlie & Chaplin! Charlie en Chaplin zijn borgjes van 2 jaar oud. Ze wonen momenteel in Riemst (Limburg). Charlie en Chaplin zijn schuw, maar laten zich geaaid worden eens ze aan je gewend zijn. Ze luisteren naar hun naam en zijn nieuwsgierig. Ze hebben ervaring met andere dieren. De heren zijn slim en nieuwsgierig en gaan graag op ontdekking, ze hebben dus een stevige omheining nodig.

Naatje

Naatje

Plek gezocht voor Naatje! Naatje is een zeug van 3,5 jaar. Zij woont nu in Balkbrug (Dr). Pas geleden is haar broer en maatje overleden. Ze mist hem enorm. Naatje is aan kinderen en allerlei dieren gewend, zoals honden, katten en kippen. Ze heeft een wat afwachtende houding, maar voor lekkers komt ze graag.

Dakker

Dakker

Plek gezocht voor Dakker! Dakker is een borg van 8 jaar. Hij woont nu in Swalmen (L). Dakker is een echt buitenvarken, wat lekker wroet en slaapt in een binnenhok. Hij gaat liever zijn eigen gang.

Roze en Gijsje

Roze en Gijsje

Plek gezocht voor Roze en Grijsje! Roze en Grijsje zijn twee zeugjes van 5 jaar. Zij wonen nu in Schoonaarde, Dendermonde (Be). Deze dames zijn aan vele dieren gewend, zoals kippen, ganzen en eenden. Roze en Grijsje houden meer van rust op een eigen stukje grond.

Willy en Mariette

Willy en Mariette

Plek gezocht voor Willy & Mariette! Willy & Mariette. zijn broer en zus (borg en zeug) van 3 jaar. Zij wonen nu in Hooglede (Be). Zus Mariette is de baas en iets onrustiger dan haar broer. Ze vinden het beide heerlijk om geborsteld en geaaid te worden. Ze zijn altijd samen. Kinderen, honden, kippen en katten zijn bekenden voor hen.

Gerrit en Dirk

Gerrit en Dirk

Plek gezocht voor Gerrit en Dirk! Gerrit en Dirk zijn broers (borgen) van 5 jaar. Zij wonen nu in Tungelroy (klein dorpje bij Weert) (L). Dirk is de dominantste van de twee broers. Hij vind het heerlijk om op zijn buik gekriebeld te worden. Gerrit schrikt wat eerder dan zijn stoere broer. Ze leven buiten samen met wat kippen.

Binky en Gastonnetje

Binky en Gastonnetje

Plek gezocht voor Binky en Gastonnetje! Binky en Gastonnetje zijn 2 zeugjes van 7 jaar. Zij wonen nu in Herk-de-Stad (Limburg, Be). Het zijn lieve dametjes die goed met kinderen en andere dieren samen kunnen. Zo hebben ze altijd met geiten en kippen in een grote wei gewoond.

Loki en Waggel

Loki en Waggel

Plek gezocht voor Loki en Waggel! Loki en Waggel zijn 2 borgen van 7 jaar. Zij wonen nu in Azewijn (G). Loki is supertam en erg lief. Waggel is ook lief, maar wat terughoudender en wacht het wat af. Ze vinden kinderen en dieren erg leuk om mee om te gaan, behalve geiten, die vinden ze eng.

Loesje en Lobke

Loesje en Lobke

Plek gezocht voor Loesje (witte) en Lobke (zwarte)! Loesje en Lobke zijn 2 zeugjes van 6 jaar. Zij wonen nu in Dwingeloo (Dr). Loesje is helaas blind geworden, omdat ze te dik was, maar ze red zich prima met neus en oren. Nu is ze weer mooi op gewicht. De dames zijn andere dieren zo als, kippen, honden, paarden en katten gewend. Er kwamen ook regelmatig kinderen aaien en eten geven, omdat ze vlakbij vakantiehuisjes staan. Je kunt na wat oefenen ook met ze gaan wandelen.

Babet en Noortje

Babet en Noortje

Plek gezocht voor Babet en Noortje! Babet en Noortje zijn twee zeugjes van 3,5 jaar. Zij wonen nu in een tijdelijke opvang in Ravenstein (NB). Twee gezellige Brabantse dames die van kroelen en spelen houden. Ze zijn echte buitenvarkens, gewend aan allerlei dieren, zoals schapen en ze houden van kinderen.

Piggy

Piggy

Plek gezocht voor Piggy! Piggy is een zeugje van 8 jaar. Zij woont nu in Laarne (Be). Het is een beetje een "einzelgänger", maar staat in de wei naast andere varkens. Piggy kan samen met kippen en kan ook met kinderen overweg. Ze houdt van lekker veel stro in haar hok, dan is ze tevreden.

Gijs en Toos

Gijs en Toos

Een plek gezocht voor Gijs en Toos! Gijs en Toos zijn een borg en een zeug (broer en zus) van 6 jaar. Ze wonen nu in Piershil (ZH). Gijs is erg op zijn eten gebrand en eet het beste even rustig alleen. Toos heeft een aangezichtsverlamming, waardoor ze wat langzamer eet. Dit kwam door een kopstoot van broerlief. Broer en zus houden enorm van kroelen en in het zonnetje liggen. Toos brabbelt er vrolijk op los. Ze zijn aan honden gewend. Kinderen kunnen in de wei om ze te borstelen.

Big en Betsy

Big en Betsy

Een plek gezocht voor Big en Betsy! Big (roze varken) & Betsy (dalmatiër) zijn 2 zeugjes en zusjes van 5 jaar. Zij wonen nu in Mortsel (Be). Big is een lieverd en niet zo erg vlot. Betsy is duidelijk de baas van deze gezusters. Kippen legden hun eieren in het slaaphok, dat vonden de dames prima. De dames reageren rustig wanneer er mensen met honden langs hun weitje lopen.

de Dames

de Dames

Met spoed een plek gezocht voor twee lieve dames! De Dames zijn twee zeugjes van 3 jaar. Zij wonen nu in Grashoek (L). Deze twee Dames zijn door de vorrige eigenaar bij een huis achtergelaten. Nu zitten de nieuwe mensen met hun handen in.. de stro. Ze zijn tam en lief tegen mensen en kinderen.

Pinky en Porky

Pinky en Porky

Plek gezocht voor Pinky en Porky! Pinky en Porky zijn twee zeugjes van 7 jaar. Zij wonen nu in Kloosterhaar (Ov). Dit zijn twee lieve zusjes die heel goed samen kunnen zijn. Pinky en Porky zijn echte buitenvarkens, ze zijn gewend aan paarden en honden die om de ren heen liepen. Ze hebben het liefst de ruimte en doen, zoals veel varkens, veel voor voer.

Chopsy

Chopsy

Plek gezocht voor Chopsy! Chopsy is een borg van 2 jaar. Hij woont nu in Menen (Be). Chopsy is een heerlijk varkentje wat graag met allerlei speeltjes speelt. Hij vindt het heel fijn om geborsteld te worden. Dingen die wapperen vindt hij wat spannend. Chopsy kent kinderen en speelt er graag mee, zij het wel wat onstuimig. Hij is verder bekend met katten en konijnen.

Moink en Piggels

Moink en Piggels

Plek gezocht voor Moink en Piggels! Moink en Piggels zijn twee borgjes van 8 maanden. Zij wonen nu in Hummelo (G). De grotere heet Moink (rechts op de foto) en de kleine heet Piggels. Moink en Piggels zijn twee vrolijke, gezonde boys. Moink is zijn maatje Piggels de baas, maar niet op een vervelende manier. De ruimte die ze krijgen moet wel goed worden afgezet, eventueel met stroomdraadje voor deze houdini's. Verschillende dieren, zoals kippen, ganzen, eenden en honden, hebben al kennis gemaakt

Bacon

Bacon

Plek gezocht voor Bacon! Bacon is een zeug van 6 jaar. Zij woont nu in Weert (L). Bacon is een varkentje wat graag geaaid wil worden. Vooral op haar buik geniet zij ervan. Zij is gewend aan kinderen. Met andere dieren is het belangrijk om haar te laten wennen. Kun je Bacon een plek bieden bij een soortgenootje?

Pumba

Pumba

Plek gezocht voor Pumba bij een soortgenootje! Pumba is een zeugje van 3,5 jaar. Zij woont nu in Maassluis (ZH). Pumba is een knuffelig varken wat gewend is om binnen te wonen. Ze is creatief met keukenkastjes wanneer het om eten gaat. Pumba vindt het heerlijk om in het zonnetje te liggen, verder is het een echte verzamelaar. Kun je Pumba een plek bieden bij een soortgenootje?

Korteletje

Korteletje

Plek gezocht voor Korteletje bij een soortgenootje! Korteletje is een borg van ongeveer 8 maanden. Hij woont nu in Moorsele (West Vlaanderen, B). Korteletje is een heel speels en tam varkentje. Hij woont buiten en is gewend aan honden en kippen. Ook met kinderen kan hij goed omgaan.

Anton

Anton

Plek gezocht voor Anton bij een soortgenootje! Anton is een zeug van 4 jaar. Zij woont nu in Leusden (U). Anton is gek op aandacht en loopt regelmatig los in de tuin samen met de honden. Dat gaat prima! Kinderen en ook kippen zijn voor Anton 'oude' bekenden.

bottom of page